Postauksen tuotteet saatu yritykseltä Partawa. Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

Luonteen ja älykkyyden lisäksi minulle tärkein asia miehessä on hänen partansa. En tarkoita pelkkää partaa, vaan hyvin hoidettua ja hyvältä tuoksuvaa partaa.

Kun tapasin Jonin, ajattelin, että tässä on täydellinen paketti… paitsi kummallinen pikkurikollisen parta. Mutta ei mennyt kauaakaan, kun Jon alkoi kasvattaa partaa. Aluksi se oli vähän hankalaa, kasvoi liian pitkäksi ja näytti risuparralta. Sitten sitä trimmattiin vähän miten sattuu. Mutta nyt hän on löytänyt oikean tyylin ja huolenpidon tähän parta-asiaan.

On valtava ero siinä, onko parta hoidettu hyvin ja hyvillä partatuotteilla vai jätetty oman onnensa nojaan.

Partawa saapui meidän avuksi ja lähetti meille loistavia parranhoitotuotteita! Postauksen lopussa alekoodi tuotteille.

 

 

Etsitkö täydellistä lahjaa puolisollesi tai haluatko yksinkertaisesti vinkkejä hyviin partatuotteisiin? Haluan esitellä teille Partawan, suomalaisen partatuoteyrityksen.

Partawa on syntynyt rakkaudesta partaan vuonna 2017, ja sen intohimo partatuotteisiin näkyy jokaisessa heidän valmistamassaan öljyssä, vahassa ja muissa tuotteissa.

Yksi Partawan parhaista puolista on se, että he käyttävät luonnollisia ainesosia kaikissa tuotteissaan. Tämä sopii erityisen hyvin herkälle iholle, ja tekee käytöstä entistäkin parempaa.

Jos etsit laadukkaita ja luonnollisia partatuotteita puolisollesi tai itsellesi, suosittelen lämpimästi tutustumaan Partawaan. Olen varma, että hän tulee rakastamaan heidän tuotteitaan yhtä paljon kuin mekin!

Olen iloinen, että Partawa tarjoaa alekoodin lukijoilleni. Muistakaa hyödyntää alekoodia ”curvi15” saadaksenne 15% alennuksen Partawan oman brändin parranhoitotuotteista. On hienoa, että tämä tarjous on voimassa 29.2.2024 asti, joten ehditte vielä hyödyntää sen! Muistakaa, että alekoodi ei koske vaatteita tai tuotepaketteja, vaan ainoastaan Partawan oman brändin parranhoitotuotteita. Onnea ostoksille!

Klikkaahan itsesi tästä mainoslinkistä ostoksille!