Jokin aika sitten sain hyperfiksaation vohvelirautaan – ja saaga jatkuu! Tällä kertaa valmistin vohveliraudalla piparkakkuja. Ja en tiedä, että oliko valmistaikina vai vohvelirauta syy siihen, että oli sitten elämäni parhaat piparit!

Piparit tulevat tässä postauksessa esiintyvään piparitiramisuun!

Piparitiramisu

Ainekset:

  • 6 piparkakkua
  • ½ dl vahvaa kahvia
  • 1 dl vispikermaa
  • 2 tl kaakaojauhetta
  • 1½ rkl sokeria
  • 1 prk (200 g) maustettua rahkaa luumu-kaneli

Ohje

 

  1. Murenna piparit. Kostuta kylmällä kahvilla.
  2. Vaahdota kerma ja kaakaojauhe kulhossa. Sekoita joukkoon rahka ja sokeri. Laita maljoihin kerroksittain piparimurua ja rahkavaahtoa.
  3. Sihtaa pinnalle kaakaojauhetta. (Lisää tomusokerissa pyöriteltyjä marjoja.)
  4. Tarjoa jälkiruokana.