Tämä artikkeli sisältää affiliate-linkkejä

Viime viikonloppuna järjestin Jonille hauskan valintojen päivän! Loimme kaksi eri vaihtoehtoa kahdelle lapulle, ja Jon sai valita sokkona aina toisen niistä. Päivästä tallensin myös videon TikTok-tililleni. Kerrothan, jos haluaisit nähdä lisää samankaltaisia videoita tulevaisuudessa!

Meillä oli kuitenkin pakollisia ostoksia hoidettavana, joten päätin tehdä päivästä hieman hauskemman ja luovemman. Ensiksi suuntasimme lähellä sijaitsevaan lastentarvikeliikkeeseen hakemaan pinnasängyn, ja tämän jälkeen otimme käyttöön lappubingon.

Jon valitsi ensin kahvilappujen joukosta, ja sattumalta hän valitsi ”ABC:n” eikä oman valintaisen kahvilan. Aluksi hän vaikutti pettyneeltä, mutta pian selvisi, ettei valinta ollut ollenkaan huono, sillä Arnoldsin donitsit upposivat kuin vanhaan mummoon!

Seuraavaksi suuntasimme Ikeaan, koska kotikuntosalimme kaipasi vielä lisää peilejä seinilleen. Päätimme, että Ikean palapeilit olisivat täydellinen ratkaisu tähän tarpeeseen. Aluksi yritimme löytää peilejä Torista, mutta sieltä ei löytynyt tarpeeksi suuria vaihtoehtoja. Kaupankäynti Torissa voi välillä olla… no, tiedät varmaan mitä tarkoitan.

Esimerkiksi yhden potentiaalisen peilin kohdalla kysyin myyjältä, milloin sen voisi noutaa, ja myyjä vastasi, että se oli jo myyty. Kuitenkin ilmoitus on edelleen näkyvissä. Lisäksi olen toisella kertaa saanut osakseni pientä ivailua, kun olen kysynyt, onko tuote vielä vapaana. Joten ei voi aina voittaa näiden asioiden kanssa, heh!

Toriin ja erityisesti Facebookin marketplaceen tuntuu ilmestyneen nyt myös paljon epärehellisiä ilmoituksia. Onneksi suurin osa niistä on melko helposti tunnistettavissa ja selkeästi huijauksia.

Toiseksi viimeinen valinta johti meidät viehättävään Tallipihalle. Voitteko uskoa, että en ollut aiemmin maistanut Tallipihan Suklaapuodin herkkuja!

Tässä kohtaa kohtaan kohtaan ristiriita oman persoonani välillä: vaikka tunnen itseni reippaaksi ja itsenäiseksi, toisinaan jännitän käydessäni tällaisissa liikkeissä ostoksilla. Tiedän, että tämä on osa minua ja piirteitäni, mutta suuret vitriinit sekä laaja valikoima voivat herättää jännitystä minussa. Pelkään, että en osaa toimia oikein tai teen jotain nolostuttavaa. Sellainen olo, että kun on minun vuoroni tilata, olen ”liian framilla”.

Mutta nyt Jonin seurassa uskalsin astua liikkeeseen ja tehdä tilauksen! Jopa yllätyksekseni, minusta tuli se rohkea osapuoli tilanteessa. Joskus oikean ihmisen seurassa rohkaistun kuin taikaiskusta todella paljon!

Matkustaminen, erityisesti junat ja lentokoneet, on minulle aina ollut ikuinen jännityksen lähde, ja siksi tarvitsen mukanani aina jonkun turvallisen henkilön, joka antaa minulle tukea ja saa minut rohkaistumaan itselleni epämukavassa tilanteessa. #nepsyjutut

Voi jestas, nuo suklaat olivat taivaallisia! Päätimme ottaa kaksitoista kappaletta, sillä ne olivat tarjouksessa 12 eurolla. Se oli todellakin hyvä tarjous näin upeista ja maittavista käsintehtyistä suklaista.

Jaoimme jokaisen suklaan puoliksi, jotta saisimme maistaa kaikkia makuja. Parhaita olivat ehdottomasti ne, jotka myyjä oli suositellut. Nams!

Suklaita voi tilata Tallipihan suklaapuodin verkkokaupasta, joten voit nauttia niistä missä päin maailmaa tahansa, vaikka et olisikaan paikallinen. Nämä herkut tekevät myös erinomaisia joululahjoja, jotka varmasti otetaan ilolla vastaan eivätkä jää nurkkiin pölyttymään. Lisäksi heiltä löytyy muutamia vegaanisia vaihtoehtoja, joten voit hemmotella itseäsi tai ystäviäsi herkullisilla suklailla, jotka sopivat erityisruokavaliota noudattaville.