Tämä artikkeli sisältää affiliate-linkkejä
Jakkihedelmää voidaan käyttää monipuolisesti ruoanlaitossa. Se voidaan syödä tuoreena, mutta usein jakkipalat keitetään, paistetaan tai höyrytetään osana erilaisia ruokia ja jälkiruokia. Jakkipalat voivat muistuttaa tekstuuriltaan lihaa, ja ne ovat suosittuja kasvisruokien lihankorvikkeina.
Tällä kertaa päätin valmistaa maistuvia jakkihedelmätacoja!
Kuvista pääset linkkaamaan englannin kieliseen reseptiin, jonka löysin jo vuosia sitten. Pääsin unohtamaan reseptin pitkäksi aikaa, mutta nyt onneksi löysin jälleen sen luokse.
Ohjeet ovat simppelit ja kuvat auttavat paljon, vaikka englanti ei taipuisi. Laitan seuraviin kuviin linkin myös vastaavaan suomenkieliseen reseptiin.
Mä vannon veli, kokeile näitä! Ajatus saattaa etenkin meille sekaaneille olla omituinen, mutta nämä ovat aivan super maukkaita! Tietenkin on tärkeää, että jakkihedelmän maustaa kunnolla ja laittaa tacoihin kaveriksi kaikkea ihanaa, kuten Maldon suolattuja avokadoja, punasipulia ja hyvät soossit tietty!